I Egmont er vi forankret i nordiske værdier som åbenhed, tillid, demokrati og ligestilling. Vores mange medarbejdere, brands og virksomhedskulturer gør os til en koncern, hvor forskellighed er en styrke. Uanset hvor du arbejder i Egmont, lover vi, at du har passionerede og dygtige kolleger.

Kvinde ved bogreol der smiler og griner

Mere end bare 

en arbejdsplads 

 • 1

  Bidrag til samfundet  

  Vores historier og arbejde gør en forskel for mennesker og samfund. Egmonts overskud geninvesteres i vores mange forretninger inden for TV, film, games, bøger, magasiner og meget mere eller bruges til at støtte børn og unge i svære livsvilkår.  Når du arbejder i Egmont, er du derfor med til at sætte et aftryk på verdenen omkring os.

 • 2

  Ansvarlig virksomhed

  Det er en del af Egmonts DNA at tage ansvar og bidrage til samfundet. Vi arbejder på at reducere vores CO2-udledning og dygtiggøre vores medarbejdere inden for teknologi og bæredygtighed. I 2023 investerede vi i solcelleparker i både Danmark og Sverige, som er med til at dække en stor del af vores elforbrug. 

 • 3

  Udvikling og ledelse

  Vi er ambitiøse - både på forretningsplan og på vegne af hinanden – og har derfor fokus på læring og udvikling. Vi går op i at sikre klare forventninger og mulighed for at tilegne sig praktisk læring parallelt med forskellige uddannelsestiltag. Nogle er tilgængelige for alle medarbejdere for at møde universelle krav, mens andre vil være specifikke for den enkelte arbejdsplads. På tværs af Egmont har vi desuden vores eget tværgående ledelsesprogram Committed to lead.

 • 4

  Trivsel og inklusion

  Trivsel er vigtig for os. Kulturen på vores arbejdspladser fremmer derfor et trygt og inkluderende miljø, hvor medarbejdere værdsættes, respekteres, motiveres og tilskyndes til at bidrage – og hvor både et godt fysisk og mentalt arbejdsmiljø således har betydning for vores virke. Vi ser forskelligheder som en styrke. Også når vi rekrutterer eller forfremmer folk, sikrer vi, at alle kvalificerede kandidater tages i fair betragtning.

 • 5

  Gode fællesskaber

  Vi lægger vægt på at understøtte gode fællesskaber. I Egmont har du derfor mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter, som også er med til at opbygge relationer på tværs af organisationen. De konkrete tilbud varierer, alt efter hvilken virksomhed eller division, du er ansat i.

DHL

Et udvalg af vores brands

Vores
medarbejdere


I Egmont er vi mere end 6.000 passionerede medarbejdere på tværs af vores mange forretninger. Vi arbejder med alt fra journalistik, udvikling af medieindhold, markedsføring og HR til strategi, AI, softwareudvikling og kundeoplevelse. Her kan du møde nogle af vores medarbejdere og få et indblik i deres hverdag og arbejde.

mand går ned af en stor trappe
Play

Jørn Vestesen
Biografchef
Nordisk Film Biografer

Katrine Paaske
Play

Katrine Bøllingtoft Paaske
Strategy Manager
Corporate Strategy & Development

Mand ved bogreol
Play

Christoffer Stig Christensen
Forlagsredaktør
Lindhardt og Ringhof

Kvinde med kamera
Play

Caroline Bagger
Kreativ chef
ALT for damerne

Uret i Vognmagergade
Erhvervspraktik i Egmont

Hvert år tilbyder Egmont elever i 8. og 9. klasse at deltage i et spændende og alsidigt erhvervspraktikophold. Som praktikant hos Egmont kommer du helt ind i maskinrummet hos en ledende nordisk mediekoncern, hvor du får indsigt i vores film, bøger, magasiner og meget mere.