Uret i Vognmagergade

Erhvervspraktik i Egmont

Vil du gerne blive klogere på livet i en stor mediekoncern, og få et indblik i hvordan man arbejder med film, bøger og magasiner? Som erhvervspraktikant hos Egmont får du en uge fuld af oplevelser og udfordringer.

Hvert år i uge 6 og 39 tilbyder Egmont ti elever i 8. og 9. klasse at deltage i et spændende og alsidigt erhvervspraktikophold. Erhvervspraktikugen foregår dels på Egmonts hovedkontor i hjertet af København og dels hos Story House Egmont på Østerbro og hos Nordisk Film i Valby.  

Som praktikant får du over fem dage mulighed for at besøge og få indsigt i flere af Egmonts forretningsområder. Sammen med de andre praktikanter kan du lære at forfatte Anders And historier, producere og brainstorme på artikler til kendte magasiner som ALT for damerne, Euroman eller Eurowoman, udforske hvordan man arbejder med store film bag kulissen i Nordisk Film, opleve hverdagen i en biograf og meget mere.
 

Sådan søger du:

For at komme i betragtning til en erhvervspraktikplads hos Egmont skal du skrive en ansøgning, hvor du fortæller, hvorfor du har valgt Egmont og hvorfor, det lige netop er dig, vi skal tilbyde en erhvervspraktikplads. Det er helt op til dig, hvilket format du vil sende din ansøgning i. 

Vi lægger vægt på, at du er interesseret i mediebranchen, er klar til at prøve nye ting og behersker skriftligt dansk godt nok til at deltage i artikelskrivning og andre skriftlige opgaver under forløbet. 

Du kan sende en ansøgning eller stille spørgsmål til
Carina Camilla Bøgelund via mail: ccb@egmont.com

Vær opmærksom på, at du kun kan komme i erhvervspraktik én gang hos Egmont, da vi har mange ansøgere.
 

Det er vigtigt at:

  • Du har tilladelse fra både dine forældre og din skole. 

  • Din UU-vejleder udfylder og sender os din praktikseddel senest én uge før, du møder ind til din første dag. Hvis fristen overskrides, mister du din plads. 

  • Vigtigt at du selv kan sørge for transport til og fra Egmont samt eventuel overnatning under opholdet, hvis det skulle være nødvendigt. 

Egmont kan blive tvunget til at ændre eller aflyse aftalte praktikperioder, hvis ekstraordinære situationer gør det nødvendigt.