Nordisk Film er blandt de ældste filmselskaber i verden. Gennem egne og associerede produktionsselskaber og samarbejdspartnere står vi bag produktion og distribution af prisvindende film, kommercielle blockbusters og populære serier fra Norden og internationalt.   

Nattevagten
©Nordisk Film: fra filmen Nattevagten 2
60
 

Vores produktionsselskaber

 

fra film og serier

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Den Grænseløse
Stærke historier
Vi viderefører et af Danmarks mest populære filmuniverser

Filmatiseringen af Jussi Adler Olsens populære bogserie om Afdeling Q har udviklet sig til et af de mest populære film-franchises siden Olsen-banden. For at lave storfilm kræver det også et stort filmselskab i ryggen som Nordisk Film, der både har produceret, distribueret og markedsført de seneste film i rækken, Marco effekten og Den Grænseløse.   

Kamera LED-scene
Innovative forretning
Innovativ film- og serieproduktion med Nordisk Films LED-scene

Fremtidens filmproduktion er rykket ind i hjertet af Nordisk Film, hvor Nordens første fulde 360° LED-scene findes. Her har film- og serie-skabere uanede muligheder for at fortælle historier på en innovativ, kreativ og mere bæredygtig måde. 

Ustyrlig
Stærke historier
Filmen der udløste en officiel undskyldning

Omkring 500 kvinder var i perioden 1923-1961 ufrivilligt anbragt på kvindeanstalten på Sprogø. I kølvandet på den Nordisk Film-producerede film Ustyrlig gav den danske regering en officel undskyldning til dem.