LED-scene Nordisk Film

Innovativ film- og serieproduktion med Nordisk Films LED-scene

Fremtidens filmproduktion er rykket ind i hjertet af Nordisk Film, hvor verdens første fulde 360° LED-scene findes. Her har film- og serie-skabere uanede muligheder for at fortælle historier på en innovativ, kreativ og mere bæredygtig måde.  

Innovative forretning

Nordisk Film er i front, når det handler om at tilbyde de nyeste teknologiske muligheder inden for virtual production, hvor man blander digitale virtuelle verdener med optagelser på et filmset. LED-scenen hos Nordisk Film er et teknologisk syvmileskridt, som giver film- og serie-skabere helt nye kreative muligheder for at fortælle historier i international klasse.

Der er tale om en scene på 16 meter i diameter, hvor vægge og lofter er fuldstændig beklædt med LED-skærme 360° rundt. LED-scenen kan gengive komplicerede scenarier fuldstændigt naturtro med perfekte refleksioner og naturalistisk lyssætning. Dermed er det muligt at optage skuespillere, scenografi og rekvisitter op mod levende fotorealistiske virtuelle baggrunde – alt fra fremmede planeter og fantasy-verdener til endeløse ørkener og pulserende storbyer. 

Udover de innovative og kreative muligheder som LED-scenen bringer med sig, giver det også mulighed for en mere omkostningsbesparende og bæredygtig produktion, da man ikke behøver at transportere store filmhold rundt i verden for at optage on location. Man kan på én dag optage scener, der udspiller sig på mange forskellige steder og i forskellige lande. Foruden film- og tv-produktion kan LED-scenen også bruges til reklamefilm, musikvideoer, produktlanceringer, live-events og meget andet.

Flere stories