Vores e-commerce forretninger tilbyder kvalitetsprodukter til den moderne forbruger og inspirerer dem til nye oplevelser og fællesskaber indenfor livsstilsområderne friluftsliv, skønhed, sundhed, bolig, håndarbejde og børneudstyr.  

Person der bestiger et bjerg
10
 

Vores e-commerce forretninger

 

fra e-commerce

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Kvinde der står på sten ved sø
Bæredygtighed
Vi flyver kun varer til Grønland og Svalbard

Egmonts e-commerce forretninger tænker bæredygtighed ind i næsten alt, hvad de gør. Fra design og udvikling af et nyt produkt til køb og transport af eksisterende produkter. Fra emballagen om produktet, vejen ud til forbrugeren og modtagelse af returvarer. Det gælder blandt andet Egmonts forretninger inden for fritidsaktiviteter.

Nicehair story
Stærke historier
Din gode veninde NiceHair 

NiceHair er meget mere end en e-commerce platform. Her er brugerne veninder, der deler erfaringer med hinanden og giver virksomheden værdifuld viden. 

Outnorth
Bæredygtighed
Egne mærker viser vejen i naturen

I Skandinavien er der tradition for friluftsliv i al slags vejr, og Outnorth og Fjellsports egne varemærker Urberg og Sydvang er særligt designet til at skærme for vejret og holde længe. Der er fokus på holdbarhed, valg af materialer og måden, produktet bliver til på.