Vores to forlagshuse, Cappelen Damm og Lindhardt og Ringhof, fremmer viden, kultur og læseoplevelser til børn og voksne. Vi udgiver lokale og internationale bestsellere, prisvindende forfattere, lovende debutanter og undervisningsmateriale på tværs af platforme.   

4.000
 

Vores forlag

Christoffer Stig Christensen
Forlagsredaktør
Lindhardt og Ringhof

 

fra forlagene

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

bogstak
Stærke historier
De store bøger i Danmark og Norge

Gennem forlagene Lindhardt og Ringhof i Danmark og Cappelen Damm i Norge er Egmont med til at bringe viden, kultur og store læseoplevelser ud til børn og voksne og udvide læsernes nationale, nordiske og internationale horisont. 

mand med høretelefoner story
Innovative forretning
SAGAs digitale verdensbibliotek

Vores digitale forlag SAGA har en klar mission: At digitalisere det store skatkammer af danske og udenlandske bogtitler, så litteraturen får nyt liv og bliver endnu mere tilgængelig. 

Anna Juhl
Stærke historier
En vigtig stemme i psykiatridebatten

Superskurk er en rå, akut og kærlig bog skrevet inde fra en psykisk sygdom. Bogen er skrevet af forfatter og debattør Anna Juul – og er en af de stærke stemmer, som vores danske forlag Lindhardt og Ringhof har været med til at bringe ud i verden.