Vores to forlagshuse, Cappelen Damm og Lindhardt og Ringhof er blandt de førende på uddannelsesområdet. Vi udvikler og udgiver trykte og digitale læremidler til blandt andet grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. 

Uddannelse top
10.000
 

Vores uddannelsesområder

 

fra uddannelsesområdet

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Kunstig intelligens på telefon
Innovative forretning
Kunstig intelligens og læremidler går hånd i hånd

Praxis arbejder aktivt med kunstig intelligens og har som det første forlag i Danmark implementeret en chatbot i deres webBøger, som kan hjælpe elever med at navigere og søge i deres læremidler. 

Forfatterne Thea og Tinashe med deres bog ´Håndbog for unge aktivister´
Stærke historier
En stemme i samfundsdebatten

Børn kan tåle at høre om alt, bare det er ordentligt fortalt. Sådan arbejder vores kolleger hos forlaget Cappelen Damm i Norge, når de finder stemmer, der har noget på hjerte og vigtige historier at fortælle børn. 

Scene fra filmen ´Når befrielsen kommer´
Stærke historier
Film er fantastisk i undervisningen

Filmen Når befrielsen kommer er udgangspunkt for et samarbejde mellem Nordisk Film og forlaget Alinea om at udvikle interessant undervisningsmateriale til 9. klasse.