Story House Egmont, udgiver magasiner og digitale medier i Norden, Europa og enkelte andre internationale markeder. Vi leverer stærk journalistik, underholdning og engagerende historier.

Magasinhylde
60
 

Caroline Bagger
Kreativ chef
ALT for damerne

 

fra magasinerne

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Magasin der ligger åbent på træbord
Bæredygtighed
Mindre plastik om vores magasiner

Story House Egmont har reduceret brugen af plastfolie på deres magasiner med 45%. Arbejdet med at reducere engangsbrug og forbedre emballager er en del af Egmonts bestræbelser på mere bæredygtige løsninger på tværs af vores virksomheder. 

Søstersind
Stærke historier
ALT for damerne taler kvinder op

Med et øje på hvad der rører sig i kvinders hverdag og et blik ud i verden, holder vores danske kvindemagasin ALT for damerne sig relevant og taler kvinder op med nuance, overskud og humor. 

Bamse tegnserie
Stærke historier
Bamse taler med Sveriges børn – også når det er svært

Skærmtid, ordblindhed, skilsmisser, mobning, miljø og kvindelige rollemodeller er bare nogle af de emner, som vores svenske børnemagasin Bamse sætter fokus på – for det er vigtigt at tale med børn om det, der rører sig i samfundet.

Børn der læser tegneserier
Stærke historier
Tegneserier kan få flere børn og unge til at læse

TikTok, YouTube, Snapchat... Underholdningskulturen byder på mange alternativer til læsning, og det kan være svært at skabe og holde fast i læselysten hos børn og unge, selv om læsning er vigtig for at kunne lære. Tegneserier kan være en del af løsningen.