Bjørne i naturen

Udforsker altid nye jagtmarker

Avalanche Studios Group står bag et af de mest populære jagtspil til dato - theHunter: Call of the Wild. Siden udgivelsen i 2017 har Avalanches kreative afdeling, Expansive Worlds, forbedret jagtoplevelsen gennem regelmæssige opdateringer, community feedback og nyt indhold til spillet.   

Stærke historier

I theHunter: Call of the Wild bliver de omkring 1,5 million jagtentusiatiske månedlige spillere trukket ind i et spilunivers bestående af visuelt betagende landskaber og realistiske jagtoplevelser, hvor de alene eller sammen med andre i multiplayer kan begive sig ud på en udfordrende jagt på både store og små byttedyr. 

Siden spillets udgivelse i 2017 har Expansive Worlds, Avalanche Studios kreative afdeling, tilføjet en masse nye funktioner for at gøre jagtoplevelsen størrere og mere realistisk. Både før og mens udviklingsprocessen står på, bliver spilleres ønsker og taget med i betragtning og er med til at styre jagtspillets fremtidige udvikling. 

Over hele verden tog spillere i 2021 begejstret i mod indholdspakken, hvor de første gang blev introduceret til deres nye makker - blodhunden. Baseret på community feedback kunne Expansive Worlds fornyeligt præsentere den nyeste følgesvend og tilføjelse til spillet: Jægerens og menneskets bedste ven – ’The Labrador Retriever’.

Hund ved sø

Det kan lyde som en lille opgave for de talentfulde udviklerere hos Expansive Worlds at inkorporere en jagthund, men det kræver langt mere. Ihvert fald hvis den nye makker skal være autentisk, have karakter og personlighed, så båndet mellem hund og jæger og hundens jagtfærdigheder skal kunne udvikle sig gennem spillet. 

For at indfri denne ambition krævede det optagelser af rigtige hunde for at kunne opnå autentiske bevægelser og adfærdmønstre. For eksempel at lære den virtuelle hund at svømme krævede en omskrivning af spillets kode, så alle dyr nu kunne forstå konceptet vand, hvilket viste sig at være en omfattende opgave. De nye tiltag blev løbende testet undervejs, af spillere med forskellige baggrunde, for at sikre den bedste spiloplevelse. 

Spillere fra theHunter fanbasen kunne også følge med og møde teamet bag den nye jagthund, da Exansive Worlds afholdte et stort live udgivelsesarrangement på Twitch og Youtube, hvor udviklerne introducerede den nye jagtform og vigtigst alt - den nye pelsede ven.

Animeret hund

Flere stories