Digitalelæremidler SAGA

SAGAs digitale verdensbibliotek

Vores digitale forlag SAGA har en klar mission: At digitalisere det store skatkammer af danske og udenlandske bogtitler, så litteraturen får nyt liv og bliver endnu mere tilgængelig. 

Innovative forretning

SAGA har siden 2014 sat sit præg på litteraturverdenen. Gennem målrettet udvikling og brug af teknologi har SAGA skabt et af Europas suverænt største kataloger af e- og lydbøger og er i dag et betydeligt global digitalt forlag, der udgiver og genudgiver værker på en stadigt voksende række sprog og markeder. Til glæde for både nye og gamle læsere.

"På den måde er vi drevet af at følge med den moderne forbruger og udnytte bogbranchens digitale muligheder for at tilbyde bøger til endnu flere læsere  – og selvfølgelig også sikre mere indtjening til vores forfattere gennem nye digitale muligheder" fortsætter Lasse Korsemann Horne, forlagsdirektør hos SAGA. 

Med mere end 130.000 udgivne e-bøger og lydbøger på 11 sprog, der foreløbig spænder fra hindi til hollandsk og kroatisk til koreansk går SAGA forrest for at lade de gode historier leve længe i den digitale verden. Udover at præsentere nye titler både fra etablerede og uafhængige forfattere, genopliver SAGA også ældre litterære navne som Selma Lagerlöf, F. Scott Fitzgerald og dronningen af romance, Barbara Cartland og gør dem tilgængelige for nye generationer. SAGAs innovative tilgang har sikret, at forlaget kan udgive historier på globalt plan i alle genrer og formater – og af høj kvalitet.

Flere stories