Dagmar biograf indefra

Prisvindende oplevelser i biografen

Nordisk Film sætter en ære i at give gode biografoplevelser til de mange gæster og høstede i 2023 international anerkendelse for indsatsen med prisen International Exhibitor of the Year.

Stærke historier

Nordisk Film Biografer arbejder konstant på at skabe den bedste biografoplevelse for gæsterne. Når man besøger en af 23 biografer, skal det være nemt, trygt og uden skuffelser, og derfor spørger Nordisk Film Biografer årligt cirka 150.000 gæster om deres biografoplevelse. Det giver et godt billede af, hvordan biograferne kan forbedre sig.  

Udover selve filmen spiller Nordisk Film Biografers medarbejdere en stor rolle i at gøre gæsternes biografoplevelse til en 10’er. En 10’er oplevelse betyder stor biografglæde og ‘meget tilfredse gæster’, som har lyst at komme igen og anbefale oplevelsen til andre. Derfor trænes alle medarbejdere i at give den ekstra gode service ved hjælp af feedback, workshops og klare forventninger, så gæsterne - små som store - føler sig værdsatte og bliver mødt af et smilende og imødekommende personale.

Andre tiltag som at fjerne reservations- og loyalitetssystemer har vist sig også at bidrage til den gode biografoplevelse, da det ofte var forbundet med unødvendig stress og forvirring for gæsterne. I stedet er der indført onlinerabat på billetter, som har betydet, at Nordisk Film Biografer i dag har den højeste onlineprocent i hele Europa på over 75%. 

På den officielle kongres for biografer og filmfolk, CineEurope, uddeles prisen International Exhibitor of the Year hvert år til en biografkæde, hvis resultater, nye udviklinger og markedsledelse gør dem til standardbærere for branchen. I 2023 modtog Nordisk Film Biografer prisen som International Exhibitor of the Year og høstede stor international anerkendelse for sit bidrag til det skandinaviske biografmarked og for at have ændret biografoplevelsen gennem innovative tiltag, kundefokusering og stærkt internationalt samarbejde.

More stories