Kunstig Intelligens hos forlaget Praxis

Kunstig intelligens og læremidler går hånd i hånd

Praxis arbejder aktivt med kunstig intelligens og har som det første forlag i Danmark implementeret en chatbot i deres webBøger, som kan hjælpe elever med at navigere og søge i deres læremidler.  

Innovative forretning

Vores forlag Praxis, som er en del af Lindhardt og Ringhof, har for alvor taget kunstig intelligens til sig som et nyttigt værktøj i undervisningsverdenen. Som udvikler og udgiver af læremidler, fagstof og digitale løsninger til uddannelse, har Praxis gennem årene opbygget stor erfaring med læringsindhold til ungdoms- og voksenuddannelser. Og den erfaring har de nu kombineret med brugen af AI for at optimere arbejdsgange og sikre mere lige adgang til læring. Praxis har som det første forlag i Danmark implementeret en ny AI sprogmodel, hvor de i form af en chatbot i deres webBøger hjælper elever med at navigere og søge bedre i deres læremidler. Chatbotten kan også sikre, at elevernes brug af kunstig intelligens er afgrænset til det kernestof, som de skal lære. 

Derudover arbejder Praxis også med brugen af AI i deres redaktionelle arbejdsopgaver, hvor de senest har haft stor succes med fx udarbejdelse af læringsmål til adaptive træningsmoduler, første gennemlæsning af manuskripter, marketingtekster og ordforklaring til deres webBøger. Her gør Praxis brug af Egmonts egen AI service, EgmontGPT, som et vigtigt sikkert værktøj.

Flere stories