
Gastronomisk magasin uddeler awards
Story House Egmonts specialmagasin om lækker mad og kulinariske oplevelser hylder talenter og oplevelser med nye awards.
Magasinet Gastro står ikke kun bag inspirerende læseoplevelser om gastronomi, godt værktøj og interviews med spændende kulinariske talenter. For første gang afviklede magasinet i 2025 Gastro Awards, der hylder årets bedste kulinariske talenter og gastronomiske oplevelser. Prisen fokuserer på innovation og kvalitet i restaurationsbranchen og anerkender dem, der skaber unikke og inspirerende smagsoplevelser.
Ved Gastro Awards 2025 fik Rasmus Munk fra Alchemist den prestigefyldte pris som Årets Kok. Prisen blev overrakt af Gastros chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst.
”De danske restauranter, spisesteder, barer og bagerier er på et uhørt højt niveau. For at hylde den enorme kvalitet, vi er forkælet med her til lands, har vi søsat Gastro Awards som en årlig begivenhed, der sætter to streger under den kvalitet, der bliver leveret i hele landet,” siger Kristoffer Dahy Ernst.
I alt 11 priser blev uddelt under prisuddelingen, der afspejler, at Danmark er et af de førende kulinariske lande i verden, og at gastro-interessen er stor blandt danskerne.
”Gastro har landets mest vidende læsere. Sulten, bogstavelig talt, er stor, og det er et privilegium at lave et magasin og nu også en prisuddeling til læsere, der er så velbevandrede og nysgerrige på dansk gastronomi,” siger Kristoffer Dahy Ernst.
Gastro er hele Danmarks specialmagasin om lækker mad og kulinariske oplevelser. Gastro bringer artikler og nyheder om gastronomi, restauranter, vine, opskrifter og store personligheder i branchen. Gastro har mere end 100.000 læsere og udgives af Story House Egmont.