Vores agencies bygger brands i den digitale verden. Som specialister inden for performance marketing, sociale medier, ny teknologi og stærkt indhold hjælper vores agencies brands med at fortælle deres historier og styrke deres markedsposition.   

Mand går på gang med computer
7
 

Vores Agencies

 

fra agencies

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Tre kollegaer hos S360
Stærke historier
En procent bedre - hver eneste dag

Med over 300 ansatte er det digitale konsulenthus s360 på 12 år vokset fra en ydmyg start på et loftsværelse i hjertet af Aarhus til en virksomhed med ni kontorer i seks lande. s360 hjælper en bred vifte af nationale og internationale virksomheder med digitalt salg og transformation.  

Ingager
Stærke historier
Brancheviden, specialister og teknologi giver resultater 

“Mange virksomheder og bureauer minder om Ingager, men vores tekniske knowhow kombineret med kreativitet og stort ansvar for resultatet er svær at efterligne. Vi lægger stor vægt på, at vores samarbejder skal være langsigtede. Det, vi gør sammen med virksomhederne, skal have effekt over flere år,” siger Jimmy Jakobsson, der grundlagde Ingager i 2011 og fortsat er CEO for virksomheden.