TV 2 i Norge er et redaktionelt mediehus og Norges kommercielle public service tv-station. Gennem otte kanaler, streamingtjenesten TV 2 Play og nyhedstjenesten tv2.no samler vi den norske befolkning om nyheder, sport og underholdning.  

To personer i redigeringsrum
1,8
 

Vores TV-områder

 

fra TV

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Kameramand til fodboldkamp
Innovative forretning
TV 2 revolutionerer dækningen af sportsbegivenheder

I Norge har TV 2 et mål om at være hjemmebanen for norsk idræt og sende fodbold, ishockey, håndbold, volleyball, indebandy og basketball til alle seere i Norge. Derfor har det Egmont-ejede mediehus taget helt nye produktionsmetoder i brug for at dække endnu flere kampe. 

Krigsrapporter foran brændende bygning
Stærke historier
TV 2 er til stede, selv når krigen raser

Som Norges eneste kommercielle public-service broadcaster har TV 2 et stort samfundsansvar. Det tager mediehuset på sine skuldre, når journalister og fotografer er til stede ved krigens frontlinje og blandt civile i Ukraine og i Mellemøsten.

Kompani Lauritzen Tv2 Norge
Stærke historier
Kendte i trøjen

På få år er tv-programmet Kompani Lauritzen på TV 2 blevet en kæmpesucces i både Norge og flere andre lande. Den tidligere professionelle cykelstjerne Dag Otto Lauritzen er vært og har lagt navn til reality-serien, hvor 14 kendte udsættes for benhård disciplin og intense udfordringer for at lære at overvinde sig selv.