Nordisk Film driver en af de førende biografkæder i Norden. Hvert år byder vi velkommen til millioner af biografgæster i vores 46 biografer i Danmark, Norge og Sverige, som også bliver brugt til mange forskellige kommercielle formål og særlige events.   

46
 

Vores biografområder

Jørn Vestesen
Biografchef
Nordisk Film Biografer

 

fra biograferne

Vi bringer historier ud i verden, der har betydning for mennesker og samfund. Gennem blandt andet TV, film, games, bøger, magasiner er vi drevet af historier, som oplyser, underholder, inspirerer, uddanner og skubber til forandringer.

Operatørrum
Bæredygtighed
Biograferne skruer ned for strømforbruget

Nordisk Film arbejder løbende og målrettet med at reducere sit strømforbrug. Biograferne står for en stor del af Nordisk Films og dermed også Egmonts samlede strømforbrug, og derfor bliver der også gjort en stor indsats for at reducere det.

To der sidder sammen i biografen
Egmont inviterer ensomme unge i biografen

Alene - men sammen i biografen. Det er tanken bag kampagnen Sammen i Biografen som Egmont, Ventilen, Clear Channel og Nordisk Film Biografer står bag. Eventet er skabt for at imødegå den stigende ensomhed blandt unge, som ifølge en analyse fra Dansk Ungdoms Fællesråd påvirker næsten hver tredje.

Dagmar biograf indefra
Prisvindende oplevelser i biografen

Nordisk Film sætter en ære i at give gode biografoplevelser til de mange gæster og høstede i 2023 international anerkendelse for indsatsen med prisen International Exhibitor of the Year.