Nicehair story

Din gode veninde Nicehair 

Nicehair er meget mere end en e-commerce platform. Her er brugerne veninder, der deler erfaringer med hinanden og giver virksomheden værdifuld viden. 

Stærke historier

Nicehair er en online beauty platform, der siden 2009 er ejet af Egmont. På platformen sælges alt fra make-up til helse og elektronik indenfor beauty. Udover e-commerce platformen har Nicehair skabt et community fyldt med loyale brugere, som skriver spørgsmål til hinanden uden frygt for at blive gjort til grin, de deler ud af tips og hjælper hinanden med at opnå de bedste beauty skills. Nicehair & me-communityet er et frirum for alle beauty interesserede, fri for reklamer og oplagt til samtaler mellem ligesindede, forklarer Susanne Snogdal, der er direktør for Nicehair. 

Stemningen er nede på jorden, uformel og venskabelig, og det er ingen skam at skrive, at man ikke kan lave krøller med et glattejern, for få minutter efter har en anden bruger beskrevet, hvordan det gøres. Og det er mere end en platform. I communityet foregår der arrangementer, for eksempel blev der i december arrangeret banko hvor 4000 plader blev udsolgt. Nicehair gør ikke noget for at holde chatten i gang, det sørger de 12.000 brugere selv for.  

For Susanne Snogdal betyder det meget at have loyale brugere i Nicehair & me-communityet:

Mange online shops køber kunder ved at lave betalt markedsføring på sociale medier, hvor de bruger x antal kr. på at få en kunde i butikken. Nicehair behøver ikke denne form for markedsføring, fordi brugerne i deres community er loyale, og der er mange af dem. 

Der bliver også vidensdelt mellem brugerne og Nicehair om nye produkter. Nicehair inviterer brugere med til testevents, hvor de bliver præsenteret for de nyeste produkter og styles. Eventet bliver efterfulgt af en samtale om, hvordan produkterne fungerer, og hvad der eventuelt mangler. Ud af disse events er Nicehairs ejet brand Nigmas glattejern bl.a. blevet til. 

 “Vi har branchens bedste brugere, og vi er taknemlige for vores samarbejde,” understreger Susanne Snogdal.  

Flere stories