Søstersind

ALT for damerne taler kvinder op

Med et øje på hvad der rører sig i kvinders hverdag og et blik ud i verden, holder vores danske kvindemagasin ALT for damerne sig relevant og taler kvinder op med nuance, overskud og humor. 

Stærke historier

Forsider og portrætartikler med stærke kvinder i alle aldre, former og farver, ikke-retoucherede billeder, beretninger fra overgangsalderen og samtaler om sårbarhed, sex og sorg. Sådan hylder ALT for damerne hver dag kvinder i alle afskygninger. 

Magasinet, som i dag er Danmarks største kvindeblad, udkom for første gang i 1946 og henvendte sig allerede dengang til den moderne selvstændige kvinde. Siden har meget ændret sig for kvinder, og ALT for damerne har fulgt med:

Et eksempel er ALT for damernes årlige overrækkelse af Søstersindprisen, til en eller flere kvinder, der gør en særlig indsats for at bakke op om og bane vejen for andre kvinder. Den første Søstersindpris blev uddelt i 2019 og gik til dataingeniør Mozghan Gerayeli, der har viet sit liv til at bygge bro for andre kvinder i en mandsdomineret tech-branche. Siden har tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, podcast- og radiovært Sara Bro og skuespiller- og instruktørduoen Louise Mieritz og Ditte Hansen modtaget prisen. 

Søstersindet lever hele året på ALT for damernes redaktion, hvor der både er fokus på det nære og det, der rører sig globalt.  

“Jeg synes, at man er et godt og moderne kvindemedie, hvis man er tro imod det, man oprindeligt kommer af: nemlig at være optaget af kvinders hverdag, og alt det, der er tæt på, mens man samtidig har et blik ud i verden og forholder sig til det, der sker omkring os,” siger Rikke Dal Støttrup.

Flere stories